_     _               _ _     
| |   | |             | | |    
| |__ | |  _ _ _ _  __| | |  _ 
|  _ \| |_/ ) | | |/ _  | |_/ )
| | | |  _ (| | | ( (_| |  _ ( 
|_| |_|_| \_)\___(_)____|_| \_)



hkw.dk

Links

Maps

Opskrifter
 Desserter
 Hovedretter
 Italiensk
 Thai

Tabel



Flæskesteg

Ingredienser:
1 flæskesteg i passende størrelse :)
Groft salt
Laurbær
Pebber


Fremgangsmåde:
Stegen gøres klar og lægges i braddepande med sværen under vand. Sæt stegen i ovnen og indstil til 200 grader og uret på ca. 30 minutter.
Når de 30 minutter er gået tages stegen ud. Vend stegen og stil på rist over braddepanden. Gnub godt med groft salt på sværen. Krydder med lidt sort pebber og sæt lauerbær blade mellem sværene. Sæt stegetermometer i og steg til der er en kernetemperatur på ca 73 grader. Sørg for at sværen er nogenlunde vandrat, lig en kartoffel eller noget i den stil under. Spæd evt. til med lidt ekstra vand i braddepanden, så ikke den steger tør
Stegen skal hvile 20-30 minutter efter stegning.

Tilbehør:
Hvide kartoffler
Brunede kartoffler
Brun sovs, og ja du laver den selvfølgelig på stegeskyen :)
Evt. æbler med ribs gele
Enjoy! ;)


Last Modified: Sunday, 25-Oct-2009 18:02:05 CET